Πέλκας: «Εμείς το κάναμε να μοιάζει εύκολο»

Πέλκας: «Εμείς το κάναμε να μοιάζει εύκολο»

Gazzetta team
Πέλκας: «Εμείς το κάναμε να μοιάζει εύκολο»

bet365

Ο Δημήτρης Πέλκας στάθηκε στην πολύ καλή απόδοση του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης ενώ μίλησε και για το ντέρμπι με τον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Το γρήγορο γκολ που βάλαμε στο παιχνίδι ήταν καθοριστικό. Συνεχίσαμε στο ίδιο τέμπο. Κερδίσαμε και αυτό έχει σημασία. Πέρυσι σε αυτή την έδρα δεν τα είχαμε καταφέρει. Φέτος ήρθαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν περιμέναμε να κερδίσουμε με αυτόν τον τρόπο όμως με την απόδοσή μας το κάναμε να είναι εύκολο».

Για την φυγή Πρίγιβιτς και το ότι ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να σκοράρει πολλά γκολ: «Ο Πρίγιοβιτς ήταν ένας σημαντικός παίκτης. Ενας πραγματικός κίλερ μέσα στην περιοχή. Μισή ευκαιρία την έκανε γκολ. Εφυγε, όμως πήρε την ευκαιρία που τόσο περίμενε ο Ακπομ. Ενας νεαρός παίκτης, που άρπαξε την ευκαιρία, πέτυχε γκολ και απέκτησε ψυχολογία. Είναι διαφορετικός πολύ συγκριτικά με τον Αλεξ. Χαρούμενος είμαι και για τον Κάρολ (σ.σ. Σφιντέρσκι), είναι επίσης νεαρός, ήρθε τώρα και με τα γκολ του βοηθάει πολύ».

Για το παιχνίδι με τον Αρη: «Μπορεί να ακούγεται βαρετό και κλισέ, αλλά το μυαλό μας είναι από τώρα σε αυτό το παιχνίδι. Ξεχνάμε τι έγινε σήμερα. Θέλουμε τους τρεις πόντους όπως και σε κάθε παιχνίδι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα