Ενρίκε: «Ευτυχισμένος που φοράω και πάλι την φανέλα του ΠΑΟΚ»

Ενρίκε: «Ευτυχισμένος που φοράω και πάλι την φανέλα του ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Ενρίκε: «Ευτυχισμένος που φοράω και πάλι την φανέλα του ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Πέδρο Ενρίκε, τόνισε πως είναι πολύ χαρούμενος που βρίσκεται και πάλι στον ΠΑΟΚ, αλλά και με το γκολ που σημείωσε κόντρα στον Απόλλωνα.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της ΕΡΤ:

«Αρχικά είμαι ευτυχισμένος που είμαι εδώ για άλλη μία φορά και όταν φοράω τη φανέλα του ΠΑΟΚ είναι κάτι ξεχωριστό. Σίγουρα αυτό που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί, ωστόσο δεν μπορώ να κρύψω τη χαρά μου για το γκολ που πέτυχα καθώς είναι κάτι το ξεχωριστό για εμένα».

Για το αν ήταν η πιο εύκολη νίκη του ΠΑΟΚ: «Δεν θα πω αν ήταν η πιο εύκολη. Αυτό που θα πω είναι να πιστεύεις σε αυτά τα παιχνίδια, να ξέρεις τις δυνατότητές σου και ακόμα και να αλλάξει κάτι ο προπονητής να μην επηρεάζει αρνητικά την ομάδα».

Για τον ανταγωνισμό στην μεσοεπιθετική γραμμή: «Αισθάνομαι καλά. Είναι καλό για την ομάδα γιατί δείχνει ότι ανεβαίνει το επίπεδο. Είναι καλό για το πρωτάθλημα και το κύπελλο γιατί δείχνεις πως ότι αλλαγή και να γίνει δεν επηρεάζεται η ομάδα και υπάρχει η ίδια απόδοση».

Για το ντέρμπι με τον Άρη: «Όλα τα παιχνίδια είναι το ίδιο σημαντικά, αλλά γνωρίζουμε ότι είναι ένα ντέρμπι και θέλουμε να τα κερδίζουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα