Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού: Νέος πρόεδρος ο Στεφανόπουλος

Gazzetta team
Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού: Νέος πρόεδρος ο Στεφανόπουλος

bet365

Αφού η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έμεινε... ακέφαλη και δίχως ρόλο για ένα διάστημα τριών μηνών θα έχει νέο πρόεδρο τον συνταξιούχο Εφέτη, Στέφανο Στεφανόπουλο.
To Gazzetta είχε αναδείξει με άρθρο του το μεγάλο πρόβλημα με την ΕΕΑ και το γεγονός πως για τρεις μήνες ήταν ουσιαστικά ανενεργή και φυσικά χωρίς προεδρείο. Όπως έγινε γνωστό την Δευτέρα ο Στέφανος Στεφανόπουλος θα είναι ο νέος πρόεδρος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Αναλυτικά η απόφαση:
Με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη η οποία δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ (Αρ. φύλλου 69/ΥΟΔΔ) ορίζεται Πρόεδρος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού ο Συνταξιούχος Εφέτης Στέφανος Στεφανόπουλος με Αναπληρωτή τον παραιτηθέντα Εφέτη Επί Τιμή Γεώργιο Ζώη. Με την ίδια απόφαση αντικαταστάθηκαν τα παραιτηθέντα μέλη Γεώργιος Καραμπέτσος και Νικόλαος Παναγιωτούνης από τους Μαριέττα Καννά και Ιωάννη-Μηνά Κετεντζιάν αντίστοιχα. Κατά τα λοιπά ισχύει ως έχει η αριθμ. ΥΠΠΟΑ/ΓΔΥΑ/ΔΕΑΕΑ/268616/19140/2703/86/12-08-2016 (ΦΕΚ 441/ΥΟΔΔ/16-08-2016) απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα