Ο Παναθηναϊκός και το άδειο ΟΑΚΑ του 2019!

Ο Παναθηναϊκός και το άδειο ΟΑΚΑ του 2019!

Νίκος Αθανασίου
Ο Παναθηναϊκός και το άδειο ΟΑΚΑ του 2019!

bet365

Το σύνολο του Δώνη μάχεται για την πέμπτη θέση, ωστόσο, το ΟΑΚΑ παραμένει παγωμένο, άδειο και σε καμία περίπτωση δεν είναι η έδρα που έχει ανάγκη ο Παναθηναϊκός.

Καινούρια φρουτάκια στο καζίνο! Το αγαπημένο «Eye of Hathor» έφτασε στη Vistabet.gr!

Το εξαιρετικό ξεκίνημα της χρονιάς έφερε τον κόσμο του Παναθηναϊκού και πάλι στο πλευρό της ομάδας παρά την απογοήτευση του καλοκαιριού, με τις κερκίδες στο ΟΑΚΑ να παρουσιάζουν μία αξιοπρέπη εικόνα, χωρίς βέβαια να είναι έδρα όπως είναι η Λεωφόρος ακόμη και μισογεμάτη. Όσο το «τριφύλλι» πήγαινε... τρένο οι οπαδοί των «πρασίνων» ήταν εκεί, κάτι που δεν συμβαίνει το τελευταίο διάστημα και ειδικά από την περίοδο που άρχισε η «κοιλιά» του συνόλου του Δώνη.

Γεγονός που μπορεί να εξηγηθεί από την κατάσταση στον σύλλογο, τα όσα συμβαίνουν εδώ και αρκετά χρόνια στον οργανισμό και την γενικότερη ψυχολογία του κόσμου που παρά την ελπίδα που γεννήθηκε φέτος, δεν μπορεί να δεχθεί πως ο Παναθηναϊκός διεκδικεί στόχους που καμία σχέση δεν έχουν με τον... κανονικό Παναθηναϊκό. Και δεν μιλάμε για την πρώτη χρονιά που συμβαίνει αυτό αλλά μία σχεδόν παγιωμένη κατάσταση.

Παρόλα αυτά, η προσέλευση στο ΟΑΚΑ μέσα στο 2019 είναι πέρα για πέρα άδικη για την προσπάθεια που κάνουν αυτά τα παιδιά από την αρχή της σεζόν, είναι πέρα για πέρα άδικη για τις προοπτικές που έχει αυτή η φουρνιά αρκεί να στηριχθεί από μία διοίκηση που θα θέλει να έχει τον Παναθηναϊκό στην κορυφή και όχι κομπάρσο.

Οι αριθμοί μαρτυρούν την πικρή αλήθεια. Στα τρία εντός έδρας ματς μέσα στο νέο έτος ο Παναθηναϊκός έχει μέσο όρο, 2.800 εισιτήρια! Με την Ξάνθη μέτρησε 3.558, με την ΑΕΛ 2.974 και με τον Αστέρα 2.058, όπου και κατέγραψε αρνητικό ρεκόρ για φέτος

Συνολικά, το «τριφύλλι» έχει 7.938 εισιτήρια, ένας μέσος όρος που αναμένεται να ανέβει μετά τα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό...

*O Παναθηναϊκός δεν θα πάρει εισιτήρια για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο, καθώς στον πρώτο γύρο οι «πράσινοι» δεν είχαν δώσει στους «κυανέρυθρους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα