Ο Ποσειδών κηδεύτηκε με την σημαία του Ολυμπιακού

Ο Ποσειδών κηδεύτηκε με την σημαία του Ολυμπιακού

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ποσειδών κηδεύτηκε με την σημαία του Ολυμπιακού

bet365

Μαζί με την «ερυθρόλευκη» σημαία οδηγήθηκε στην τελευταία του «κατοικία» ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Αντώνης Ποσειδών, που κηδεύτηκε την Δευτέρα (18/02).
Ο βετεράνος άσος έπαιξε στους Πειραιώτες από το 1955 έως το 1963 και είχε σκοράρει στο φιλικό με την Σάντος του Πελέ. Όσον αφορά στους τίτλους, είχε κατακτήσει 3 πρωταθλήματα Ελλάδας (1957, 1958, 1959), 5 Κύπελλα Ελλάδας και το Βαλκανικό Κύπελλο στην Κωνσταντινούπολη το 1963. Η εξόδιος ακολουθία έγινε στο Γ' Νεκροταφείο με πολλούς ανθρώπους από την οικογένεια του Ολυμπιακού να παρίστανται ενώ στεφάνια έστειλαν τόσο η ΠΑΕ Ολυμπιακός όσο και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο Αντώνης Ποσειδών κηδεύτηκε με την «ερυθρόλευκη» σημαία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα