Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Ρήξη πρόσθιου χιαστού και τέλος η σεζόν!

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Ρήξη πρόσθιου χιαστού και τέλος η σεζόν!

Gazzetta team
Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Ρήξη πρόσθιου χιαστού και τέλος η σεζόν!

bet365

Οι φόβοι για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο επιβεβαιώθηκαν. Ο Ελληνας μέσος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό του γόνατο και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν!

Το καταλαβαίνεις από την αντίδρασή του. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είχε τραυματιστεί σοβαρά κάτι το οποίο αποτυπωνόταν στο πρόσωπό του. Από την στιγμή που έπεσε στον αγωνιστικό χώρο.

Ζημιά που κατάλαβαν μέχρι και οι Μάνταλος, Μπακάκης, Μπακασέτας οι οποίοι κατευθύνθηκαν προς το μέρος του για να δουν τι συνέβη, αλλά και το ιατρικό τιμ μιας και ο Λάζαρος αντικαταστάθηκε στο 67'.

Τελικά οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό του γόνατο! Οπερ σημαίνει πως ο 32χρονος μέσος θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν... Ο Λάζαρος αναμένεται να χειρουργηθεί αύριο ή μεθαύριο.

Στο ίδιο γόνατο το 2011
Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είχε υποστεί ρήξη χιαστού ξανά το 2011 όταν φορούσε την φανέλα του Παναθηναϊκού. Τότε, σ' ένα φιλικό με την Σίβασπορ ο Χριστοδουλόπουλος υπέστη τον ίδιο τραυματισμό στο ίδιο γόνατο και τον είχε αφήσει εκτός δράσης για πέντε μήνες!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα