Μπακασέτας: «Ο Ολυμπιακός έκανε τις ευκαιρίες γκολ, εμείς όχι»

Μπακασέτας: «Ο Ολυμπιακός έκανε τις ευκαιρίες γκολ, εμείς όχι»

Μπακασέτας: «Ο Ολυμπιακός έκανε τις ευκαιρίες γκολ, εμείς όχι»

Ο Τάσος Μπακασέτας προσπάθησε να εξηγήσει τα δύο διαφορετικά πρόσωπα της ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, όπου τελικά υπέστη βαριά ήττα.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova ο επιθετικός μέσος της Ενωσης.

Για το τι συνέβη και άλλαξε η εικόνα της ΑΕΚ: «Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται και αλλάζει η εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο. Εχει γίνει σε αρκετά παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο αποτελεσματικός από ό,τι εμείς στο πρώτο και κατάφερε να πετύχει τα γκολ. Είχαμε τις ευκαιρίες, δεν τις εκμεταλλευτήκαμε και μετά το 1-1 χάσαμε την συγκέντρωση μας και δεχθήκαμε και τα άλλα γκολ».

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Για το πόσο επηρεάζει το κλίμα η βαριά ήττα: «Σίγουρα θα μας επηρεάσει πολύ, ήταν μια πολύ απρόσμενη ήττα με αυτό τον τρόπο. Πρέπει να αρχίσουμε να δουλεύουμε από αύριο για να παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια, δεν υπάρχουν δικαιολογίες».

Για τον λόγο που άλλαξε η εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο: «Αυτό θα το βρει ο προπονητής, δεν είναι δική μας δουλειά να συζητάμε μετά το ματς για τα λάθη που έκανε ο καθένας μας. Δεν χρειάζεται να κλαίμε, πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω και να δουλέψουμε για να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια».

Best of internet