Ολυμπιακός στο Instagram: «Πως θα ήθελα να έχω ένα και δύο και τρία και τέσσερα παιδιά...» (pic)

Gazzetta team
Ολυμπιακός στο Instagram: «Πως θα ήθελα να έχω ένα και δύο και τρία και τέσσερα παιδιά...» (pic)

bet365

Ο Ολυμπιακός θριάμβευσε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, με τον σύλλογο να «δανείζεται» τους στίχους από «Τα παιδιά του Πειραιά» της Μελίνας Μερκούρη, δίνοντας πανηγυρικό τόνο στη νίκη του!

Η εμφατική επικράτηση των Πειραιωτών στο παιχνίδι με την Ένωση (4-1) προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού στις τάξεις τους, αφού αποτέλεσε την πρώτη νίκη σε ντέρμπι στη φετινή σεζόν και μάλιστα με ανατροπή.

Ο σύλλογος επέτεινε το γιορτινό κλίμα του «Γ. Καραϊσκάκης» μέσω Instagram, με στίχους μάλιστα άκρως... πειραιώτικους! Συγκεκριμένα δανείστηκε τους στίχους από το τραγούδι «Τα παιδιά του Πειραιά» του άλμπουμ «Ποτέ την Κυριακή», το οποίο ερμήνευσε αξέχαστα η Μελίνα Μερκούρη, σε στίχους και μουσική του Μάνου Χατζιδάκι!

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Fruit Blox» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

«Πώς ήθελα να είχα ένα και δύο και τρία και τέσσερα παιδιά, που σαν θα μεγαλώσουν όλα θα γίνουν λεβέντες για χάρη του Πειραιά», έγραψαν σχετικά οι «ερυθρόλευκοι», παραπέμποντας με αυτόν τον τρόπο στα τέσσερα γκολ της νίκης στο παιχνίδι!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα