Ολυμπιακός - ΑΕΚ: «Πάνω» στον Χριστοδουλόπουλο Μάνταλος και Μπακάκης στον τραυματισμό του (pics)

Δημήτρης Ρούσσος
Ολυμπιακός - ΑΕΚ: «Πάνω» στον Χριστοδουλόπουλο Μάνταλος και Μπακάκης στον τραυματισμό του (pics)

bet365

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αποχώρησε από το παιχνίδι του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ εξαιτίας τραυματισμού, με τους Μπακάκη και Μάνταλο να στέκονται δίπλα στον πρώην συμπαίκτη τους κατά την αλλαγή του, σε μια όμορφη στιγμή του ντέρμπι.

Οι Πειραιώτες νίκησαν κατά κράτος την Ένωση στο ντέρμπι του Φαλήρου (4-1), με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να μπαίνει ως αλλαγή στο παιχνίδι, ώστε να δώσει πνοή στην επίθεση της ομάδας του, αλλά να μην αγωνίζεται για πολλή ώρα.

Συγκεκριμένα στο 67' αποχώρησε εξαιτίας τραυματισμού, σε μια φάση που Μάνταλος και Μπακάκης έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την κατάσταση του συμπαίκτη τους στην Εθνική ομάδα, αλλά και πρώην «κιτρινόμαυρο», σε μια ιδιαίτερη στιγμή του ντέρμπι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα