Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Αποδοκιμασίες στο ημίχρονο στο «Καραϊσκάκης»!

Gazzetta team
Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Αποδοκιμασίες στο ημίχρονο στο «Καραϊσκάκης»!

bet365

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού επεφύλαξαν αποδοκιμασίες και γιούχα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους στη διακοπή της ανάπαυλας, εμφανώς απογοητευμένοι από την απόδοσή τους στο ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ.

Σε ένα πρώτο ημίχρονο γεμάτο λάθη, ο Ολυμπιακός είδε τον Πόνσε να ανοίγει το σκορ στο 3', αφού εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Κλωναρίδη μετά το λάθος του Βούκοβιτς και την ασταθή επέμβαση του Σα.

Οι «κιτρινόμαυροι» πανηγύρισαν το προβάδισμα στο Φάληρο κι έκτοτε οι γηπεδούχοι έκαναν λίγα καλά πράγματα στο γήπεδο, ώστε να πλησιάσουν στην ισοφάριση, με το κοινό να αγανακτεί για την κακή εικόνα της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς.

Έτσι στη διακοπή του ημιχρόνου αποδοκίμασαν τους παίκτες για την προσπάθειά τους, καθώς και το αποτέλεσμα στο πρώτο 45λεπτο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα