Γκόλιας: «Οχι λόγια, μόνο δουλειά»

Γκόλιας: «Οχι λόγια, μόνο δουλειά»

Gazzetta team
Γκόλιας: «Οχι λόγια, μόνο δουλειά»

bet365

Ο αμυντικός της ΑΕΛ έδωσε το... σύνθημα για το ματς με τη Λαμία που ακολουθεί
Κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού παραμένει η ΑΕΛ και ο Γκόλιας έδωσε το «σύνθημα» για «σκληρή» δουλειά, ενόψει της συνέχειας. «Θεωρώ ότι οφείλεται στην αστοχία μας στις τελικές φάσεις. Δημιουργήσαμε πάρα πολλές κλασικές ευκαιρίες με κορυφαία το δοκάρι στο δεύτερο μέρος. Και η ατυχία μας ήταν πως η Ξάνθη σε μία φάση μπόρεσε να σκοράρει. Αυτό που μένει είναι το αποτέλεσμα. Κάθε αγώνα που δεν μπορείς να κερδίσεις, καλό είναι να μην το χάσεις. Έχουμε μία δύσκολη σειρά αγώνων με ομάδες που είμαστε κοντά στην βαθμολογία. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να πάμε στον επόμενο αγώνα και να πάρουμε τη νίκη», είπε αρχικά στη NOVA, μετά το σημερινό 1-1 κόντρα στην Ξάνθη.
Και συνέχισε. «Φέτος το πρωτάθλημα είναι πιο ανταγωνιστικό. Κάθε ομάδα μπορεί να κερδίσει σε οποιαδήποτε έδρα. Το σημαντικό είναι να παίρνεις τους τρεις βαθμούς στην έδρα σου. Σήμερα δεν τα καταφέραμε και να το κάνουμε σε μία άλλη έδρα. Η πίεση μας δίνει κίνητρο. Γι’ αυτό είμαστε επαγγελματίες για να διαχειριζόμαστε τα πάντα. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου που έδωσαν τα πάντα σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο. Παίξαμε όσο γινόταν ένα καλό ποδόσφαιρο. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, θέλαμε τη νίκη αλλά το πάρουμε κάπου αλλού». Κλείνοντας για το ερχόμενο παιχνίδι με τη Λαμία είπε πως «να κλείσουμε το στόμα. Όχι πολλά λόγια. Μόνο δουλειά. Δύσκολη η έδρα της Λαμίας. Και αυτοί θα έχουν πίεση. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε κατάλληλα. Ο καθένας στον ρόλο που θα πάρει από τον προπονητή του. Να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα