ΟΦΗ: Στην αποστολή, αλλά αμφίβολος με Λαμία ο Γιακουμάκης (pic)

ΟΦΗ: Στην αποστολή, αλλά αμφίβολος με Λαμία ο Γιακουμάκης (pic)

Δημήτρης Ρούσσος
ΟΦΗ: Στην αποστολή, αλλά αμφίβολος με Λαμία ο Γιακουμάκης (pic)

bet365

Χωρίς τον Γιώργο Γιακουμάκη θα υποδεχθεί τη Λαμία ο ΟΦΗ (18/02), αφού ο Έλληνας επιθετικός ένιωσε ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο στην προπόνηση της Κυριακής, αποχώρησε από το πρόγραμμα και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Με προπόνηση που έγινε το απόγευμα της Κυριακής (17/2) στο γήπεδο της Τυλίσου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Ομιλιτών για την αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής με τους Φθιωτούς στο Γεντί Κουλέ (18/02, 19:30).

Σε αυτήν σημειώθηκε το απρόοπτο με τον Γιώργο Γιακουμάκη, που αποχώρησε από το πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στο γαστροκνήμιο και η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Δευτέρας θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Κώστας Γιαννούλης, Γιάννης Ποτουρίδης, Άγγελος Οικονόμου και Γιάννης Δερμιτζάκης συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα και αποκλείστηκαν από την αποστολή του αγώνα, όπως και ο Μανώλης Παπαστεριανός λόγω ενοχλήσεων στο γαστροκνήμιο. Τέλος, εκτός έμεινε και ο τιμωρημένος Ανέστης Νάστος.

Αναλυτικά η 20άδα που επέλεξε ο Χάιμε Βέρα: Στρέζο, Σωτηρίου, Μπράουν, Μπολάκη, Αργυρόπουλο, Κοροβέση, Δεληγιαννίδη, Παπάζογλου, Μιχόγεβιτς, Μεγιάδο, Κυριακίδη, Νέιρα, Ναμπί, Σακόρ, Φερέιρα, Κουτσιανικούλη, Ντίνα, Βαζ, Γιακουμάκης, Πέρσον.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα