Άρης - Πανιώνιος: Δίπλα στη Ρενάτα οι οπαδοί των γηπεδούχων: «Είμαστε μαζί σου στη μάχη με τον καρκίνο» (pic)

Δημήτρης Ρούσσος
Άρης - Πανιώνιος: Δίπλα στη Ρενάτα οι οπαδοί των γηπεδούχων: «Είμαστε μαζί σου στη μάχη με τον καρκίνο» (pic)

bet365

Οι οπαδοί του Άρη έστειλαν μήνυμα συμπαράστασης στη φίλη του Πανιώνιου, Ρενάτα, που δίνει μάχη με τον καρκίνο, σηκώνοντας πανό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» λίγο πριν το παιχνίδι των δυο ομάδων.

«Κύματα» αγάπης και αλληλεγγύης δέχεται η οπαδός των «κυανέρυθρων», που αντιμετωπίζει τη δυσίατη ασθένεια και η ιστορία της έγινε πρόσφατα γνωστή, στα μέσα Ιανουαρίου, όταν ο Πανιώνιος επισκέφθηκε το Γεντί Κουλέ για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Τότε οι οπαδοί των γηπεδούχων στάθηκαν στο πλευρό της με πανό κι έκτοτε η Ρενάτα γίνεται δέκτης χειροκροτημάτων συχνά-πυκνά, με αφορμή τα παιχνίδια της αγαπημένης της ομάδας!

Είτε σε παιχνίδια μπάσκετ, όπως εκείνο των Νεοσμυρνιωτών απέναντι στον Ήφαιστο Λήμνου, είτε σε παιχνίδια ποδοσφαίρου, όπως εκείνο της ίδιας μέρας με την ΑΕΚ, όταν οι παίκτες του Άκη Μάντζιου της έδωσαν υπογεγραμμένη φανέλα της ομάδας, η Ρενάτα εισπράτει μηνύματα συμπαράστασης.

Το ίδιο έπραξαν και σήμερα οι οπαδοί του Άρη με το σχετικό πανό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», πριν την έναρξη της αναμέτρησης της 21ης αγωνιστικής απέναντι στον Πανιώνιο. «Ρενάτα είμαστε μαζί σου στη μάχη για τον καρκίνο. Super 3», έγραψαν σχετικά, με τον φωτογραφικό φακό να το απαθανατίζει.

Υπενθυμίζεται πως η Super League έχει αφιερώσει την 21η αγωνιστική στον αγώνα της στήριξης των παιδιών που νοσούν από καρκίνο, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ», τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Β. Ελλάδος «ΛΑΜΨΗ» και τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις «η ΠΙΣΤΗ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα