Με Ελ Καντουρί στη Ριζούπολη ο ΠΑΟΚ

Με Ελ Καντουρί στη Ριζούπολη ο ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Με Ελ Καντουρί στη Ριζούπολη ο ΠΑΟΚ

bet365

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί προπονήθηκε κανονικά την Κυριακή στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας και ο Σαζβάν Λουτσέσκου τον έβαλε στην αποστολή για... τον πρώτο από τους 10 τελικούς που απέμειναν για τον «δικέφαλο του βορρά» στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι πρωτοπόροι της φετινής SuperLeague ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι που θα διεξαχθεί το απόγευμα της Δευτέρας απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη για την 21η αγωνιστική και ο Λουτσέσκου είδε τον Ελ Καντουρί να βγάζει όλο το πρόγραμμα της Κυριακάτικης προπόνησης.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Ολυμπιακός - ΑΕΚ (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Έτσι, τον συμπεριέλαβε στους 18 διαθέσιμους (ο Κάνιας είναι εκτός καθώς ακόμα συνεχίζει ατομικό) και η αποστολή του ΠΑΟΚ απαρτίζεται από τους εξής:

Πασχαλάκη, Ρέι, Μάτος, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Σάκχοφ, Μαουρίτσιο, Ολιβέιρα, Πέλκα, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Λημνιό, Ενρίκε, Ζαμπά, Άκπομ και Σφιντέρσκι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα