Ελ Καντουρί: «Σωστή επιλογή να μείνω στον ΠΑΟΚ»

Ελ Καντουρί: «Σωστή επιλογή να μείνω στον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Ελ Καντουρί: «Σωστή επιλογή να μείνω στον ΠΑΟΚ»

bet365

O Μαροκινός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ αισθάνεται απόλυτα δικαιωμένος από την επιλογή του να παραμείνει στην ομάδα το Γενάρη, παρά τις σειρήνες από την Ιταλία.

Οι δηλώσεις του Ελ Καντουρί στη «Real News»:

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Κερδίσαμε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση. Θα μπορούσαμε να έχουμε τελειώσει τον αγώνα χωρίς να δεχθούμε γκολ, αλλά αυτό δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία.

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Το σημαντικό είναι ότι πήραμε τη νίκη, αυξήσαμε τη διαφορά από τον αντίπαλό μας και έχουμε το προβάδισμα για να πανηγυρίσουμε στο τέλος την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας το ντέρμπι και να αφοσιωθούμε στα επόμενα παιχνίδια που μας περιμένουν. Ακόμη δεν έχει κριθεί τίποτα και θα πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια συγκέντρωση και αγωνιστική πειθαρχία μέχρι το τέλος».

Για την πρόταση από την Ιταλία: «Η αλήθεια είναι ότι είχα μια πολύ καλή πρόταση από την Ιταλία. Η σύζυγός μου έχει την οικογένειά της εκεί και αυτό με έκανε να σκεφτώ σοβαρά την πρόταση αυτή. Ωστόσο, αποφάσισα να παραμείνω στον ΠΑΟΚ για να βοηθήσω και εγώ την ομάδα να πετύχει τον μεγάλο της στόχο.

Είμαι σίγουρος ότι έκανα τη σωστή επιλογή. Νιώθω πολύ καλά στον ΠΑΟΚ και θέλω να πανηγυρίσω μαζί με τους συμπαίκτες μου και τους οπαδούς μας στο τέλος της σεζόν την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτός είναι ο στόχος μας και θέλουμε όλοι πολύ να τον πετύχουμε για να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας που μας συμπαραστέκονται σε κάθε αγώνα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα