Νικολιάς: «Απομένουν εννιά τελικοί»

Gazzetta team
Νικολιάς: «Απομένουν εννιά τελικοί»

bet365

Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΣ τόνισε πως στα Γιάννινα έχουν μπροστά τους αρκετά κρίσιμα ματς
Ο ΠΑΣ γνώρισε σήμερα την ήττα και ο Νικολιάς τόνισε πως μέχρι το φινάλε η ομάδα του θα δίνει... μόνο τελικούς. «Θέλαμε τη νίκη, και μπήκαμε καλά στο ματς. Δεν σκοράραμε αλλά δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ, ανοιχτήκαμε και ο Ατρόμητος βρήκε την ευκαιρία να πετύχει και το δεύτερο γκολ, όπου και τελείωσε το παιχνίδι. Δεν παίξαμε όσο καλά όπως με τον Παναθηναϊκό. Η διαιτησία μας αντιμετωπίζει σαν μικρή ομάδα, δεν ευνόησε τον Ατρόμητο αλλά καθάρισε όλες τις στημένες φάσεις. Δεν αποτελεί δικαιολογία όμως γιατί δεν ήμασταν καλοί», είπε αρχικά στη NOVA.
Και συνέχισε. «Όταν δεχόμαστε γκολ από την αρχή είναι λογικό να ανοιχτούμε, δεν μας βγήκαν όμως οι φάσεις και ήρθε το δεύτερο γκολ στη συνέχεια. Συνεχίζουμε και εντός και εκτός έδρας έχουμε μπροστά μας εννιά τελικούς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα