Πετράκης: «Τα εύκολα γκολ και οι χαμένες ευκαιρίες έκριναν το παιχνίδι»

Gazzetta team
Πετράκης: «Τα εύκολα γκολ και οι χαμένες ευκαιρίες έκριναν το παιχνίδι»

bet365

Ο Γιάννης Πετράκης στάθηκε στα εύκολα γκολ που δέχτηκε η ομάδα του και στις χαμένες ευκαιρίες του ΠΑΣ Γιάννινα...

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Είχαμε πολύ δύσκολη αποστολή απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που 100% της αξίζει να βρίσκεται τόσο ψηλά. Έγινε ακόμα πιο δύσκολη η αποστολή μας όπως εξελίχθηκε το ματς, γιατί στο πρώτο στημένο ο Ατρόμητος κατάφερε να πετύχει γκολ. Αυτός μας δημιούργησε επιπλέον άγχος και δυσκολία. Παρ’ όλα αυτά η αντίδρασή μας ήταν σπουδαία στο α’ ημίχρονο, έγινε προσπάθεια και δημιουργήσαμε τουλάχιστον 3 καθαρές ευκαιρίες και αν ήμασταν πιο προσεκτικοί μπορούσαμε να κάνουμε κι άλλες ευκαιρίες. Δυστυχώς δεν έγινε.

Με το γρήγορο γκολ στο β’ ημίχρονο, το πλεονέκτημα του Ατρομήτου αυξήθηκε, γιατί παίξαμε στο δυνατό τους σημείο, που είναι η καλή αμυντική οργάνωση και γρήγοροι μπροστά. Δυστυχώς τα δεδομένα δεν άλλαξαν. Για ‘ μενα τελικά το παιχνίδι κρίθηκε στο εύκολο γκολ στην αρχή και στις χαμένες ευκαιρίες μας».

Για την επιλογή Νικολιά για δεύτερο ματς ως αριστερού φουλ μπακ: «Τι ευκαιρίες μας έκανε η πολύ καλή ομάδα που λέτε; Μία από μεγάλη μπάλα που δεν έκανε καλή εκτίμηση ο Μιχαήλ. Αυτή ήταν η αποτίμηση ως τότε και μετά στο ανοιχτό γήπεδο βάλανε το 0-2 και είχαν και κάποιες ακόμα ευκαιρίες. Εμείς γίναμε δημιουργικοί παίζοντας πολύ καλά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα