Κάναντι: «Τα γρήγορα γκολ και ο Μέγιερι μας έδωσαν τη νίκη»

Κάναντι: «Τα γρήγορα γκολ και ο Μέγιερι μας έδωσαν τη νίκη»

Gazzetta team
Κάναντι: «Τα γρήγορα γκολ και ο Μέγιερι μας έδωσαν τη νίκη»

bet365

Ο Νταμίρ Κάναντι, στάθηκε στα γρήγορα γκολ που σημείωσε ο Ατρόμητος στα δύο ημίχρονα και στις αποκρούσει του Μέγιερι.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Χαιρόμαστε πάρα πολύ για τη νίκη μας. Γνωρίζαμε ότι είχαμε μια δύσκολη αποστολή. Γνωρίζαμε ότι θα αντιμετωπίζαμε μια δυνατή ομάδα όπως είναι τα Γιάννενα, που είναι μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα στην έδρα της. Με τη νίκη που είχαν πετύχει απέναντι στον Παναθηναϊκό, τους είχε δώσει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Αλλά σήμερα είχαμε καλή και συμπαγή απόδοση, πετύχαμε στην κατάλληλη στιγμή τα γκολ και ήταν μια καλή εμφάνιση και δίκαιη νίκη.

Ξέραμε ότι τα Γιάννενα θα έπαιζαν με μεγάλες μπαλιές και το αντιμετωπίσαμε, κλείσαμε τους χώρους και είχαμε καλή τακτική.

Επίσης να σημειώσω ότι τα Γιάννενα είχαν μεγάλες ευκαιρίες, αλλά έκανε μεγάλες αποκρούσεις ο Μέγερι και μας βοήθησε να πάρουμε τη νίκη».

Για τον πανηγυρισμό του Ουάρντα: «Ο Ουάρντα είναι πολύ συναισθηματικός παίκτης. Είχε δύσκολες στιγμές, ήταν πέρυσι MVP, φέτος δεν είχε καλό ρυθμό και αυτό θα προσπαθήσουμε να του δώσουμε πίσω, τον καλό ρυθμό».

Για την ενέργεια του Χατζηισαΐα στο δεύτερο γκολ: «Έκανε πολύ καλά τη φάση, έδειξε την ποιότητά του, είναι ένας δυνατός παίκτης, το απέδειξε και στην κίνηση του δεύτερου γκολ. Μας δίνει αυτοπεποίθηση και χαιρόμαστε πολύ γι’ αυτόν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα