Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Οι σκέψεις του Μαρτίνς και η δοκιμή με Καμαρά, Μπουχαλάκη, Σολδάνο

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Οι σκέψεις του Μαρτίνς και η δοκιμή με Καμαρά, Μπουχαλάκη, Σολδάνο

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε αρκετές δοκιμές στην προπόνηση του Σαββάτου για τους 11 με τη Ντιναμό Κιέβου, έχοντας μεταξύ άλλων και Καμαρά - Μπουχαλάκη στο κέντρο και Σολδάνο μπροστά. Ποιά είναι η εκτίμηση της 11άδας.
Στις δοκιμές του ο Μαρτίνς είχε ανάμεσα στα άλλα Σα πορτιέρο, Τοροσίδη, Κούτρη, Σισέ και Βούκοβιτς στην άμυνα και ενώ στο κέντρο είχε δοκιμή και με Καμαρά - Μπουχαλάκη και με Καμαρά - Γκιγιέρμε αλλά και με Μπουχαλάκη - Γκιγιέρμε. Στην γραμμή κρούσης δοκίμασε τον Φορτούνη πίσω από τον Γκερέρο αλλά και τον Χασάν αλλά είχε και δοκιμή και με τον Σολδάνο αντί του Φορτούνη και ως κρυφό κυνηγό αλλά και σαν φορ. Μία εκτίμηση 11άδας παραμένει με Σα κίπερ, τετράδα άμυνας με Κούτρη, Τοροσίδη, Σισέ και Βούκοβιτς, κέντρο με έναν εν των Γκιγιέρμε - Μπουχαλάκη και Καμαρά (σ.σ. οι πληροφορίες δίνουν ένα μικρό ίσως προβάδισμα στο δίδυμο Γκιγιέρμε - Καμαρά), Φορτούνη πίσω από τον Χασάν ή τον Γκερέρο και άκρα με Ζιλ Ντίας και Λάζαρο ή Ποντένσε. Πάντως η έκπληξη με Σολδάνο πιθανώς για την επίθεση δεν θα πρέπει να αποκλειστεί.
Για την άμυνα πάντως υπήρξε σκέψη και για Μεριά. Σημειώνεται πως προβλήματα τραυματισμών είχαν οι Ποντένσε, Φορτούνης αλλά και ο Τσιμίκας. Ειδικά για τους Φορτούνη και Ποντένσε καθώς υπάρχει μπροστά και το Ντιναμό Κιέβου - Ολυμπιακός. Οι δοκιμές του Μαρτίνς πάντως είχαν σχεδόν... όλα και τις τελικές του αποφάσεις - επιλογές θα τις κάνει την Κυριακή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα