Πανό κατά της εξόρυξης πετρελαίου στην Ήπειρο στους Ζωσιμάδες (pic)

Δημήτρης Ρούσσος
Πανό κατά της εξόρυξης πετρελαίου στην Ήπειρο στους Ζωσιμάδες (pic)

bet365

Οι οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα σήκωσαν πανό κατά της εξόρυξης πετρελαίου, με αφορμή τα σχέδια για σχετικές δραστηριότητες στην Ήπειρο.

Θέση αναφορικά με τα πλάνα εταιριών με τις «ευλογίες» της ελληνικής κυβέρνησης να προβούν σε εξόρυξη πετρελαίου σε περιοχές της Ηπείρου πήραν οι οργανωμένοι οπαδοί των Γιαννιωτών «Antinazi PAS Giannina est.2006».

Ο σύνδεσμος σήκωσε πανό με το σχετικό μήνυμα στην κερκίδα, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο για την 21η αγωνιστική της Super League (0-2), ενώ έκαναν και ανάρτηση στη σελίδα τους στο Facebook: «Επειδή δε ψηνόμαστε να γίνουμε σεΐχηδες. Επειδή δεν ονειρευόμαστε πετροδόλαρα. Επειδή να κολυμπάς στις πηγές του Βοϊδομάτη είναι καλύτερο από το να τσαλαβουτάς σε πετρελαιοπηγές. Επειδή θέλουμε να αναπνέουμε καθαρό αέρα κάτω από το δροσερό πλατάνι πίνοντας τσιπουρα στο χωριό. Επειδή έχουμε υποχρέωση να παραδόσουμε στις επόμενες γενιές έναν κόσμο ομορφότερο. Επειδή τα επειδή είναι αμέτρητα......... ΌΧΙ ΣΤΙΣ ΕΞΟΡΥΞΕΙΣ ΠΕΤΡΕΛΑΊΟΥ».

Εξάλλου αντιδράσεις έχουν εκφράσει και η Greenpeace, καθώς και κάτοικοι της Ηπείρου, με το ζήτημα να απασχολεί έντονα εσχάτως την τοπική κοινωνία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα