Ουάρντα: «Είναι δυνατόν ο MVP του περσινού πρωταθλήματος να μην παίζει;»

Ουάρντα: «Είναι δυνατόν ο MVP του περσινού πρωταθλήματος να μην παίζει;»

Gazzetta team
Ουάρντα: «Είναι δυνατόν ο MVP του περσινού πρωταθλήματος να μην παίζει;»

bet365

Ο Αμρ Ουάρντα, επέστρεψε στα γκολ με την φανέλα του Ατρόμητου κι μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα έδωσε ένα νέο... σόου με δηλώσεις του αφήνοντας κι αιχμές για την μη χρησιμοποίησή του στον ΠΑΟΚ!

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Είχα πολύ μεγάλο στρες και άγχος στον ΠΑΟΚ όπου βρισκόμουν περισσότερο στον πάγκο. Εδώ με πιστεύει ο προπονητής, με πίστευε και πέρυσι και χαίρομαι που έβαλα γκολ. Ελπίζω να συνεχίσω έτσι. Πέρυσι, βγήκα MVP σαν παίκτης του Ατρόμητου. Έπαιξα στο Μουντιάλ σαν παίκτης του Ατρόμητου. Δεν είναι λογικό να έχεις στη διάθεσή σου τον καλύτερο παίκτη του πρωταθλήματος και να μην παίζει.

Θέλω να βοηθήσω τον Ατρόμητο και ο Ατρόμητος να βοηθήσει εμένα. Να τον βοηθήσω να βγει στο Europa League και να με βοηθήσει να παίξω στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Τον νιώθω σαν οικογένειά μου τον Ατρόμητο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα