Παράσχος: «Ό,τι λάθος κι αν κάνουμε, τιμωρούμαστε...»

Κώστας Ζάλιαρης
Παράσχος: «Ό,τι λάθος κι αν κάνουμε, τιμωρούμαστε...»

bet365

Ο Γιώργος Παράσχος μίλησε για το γεγονός πως ο Αστέρας Τρίπολης πληρώνει πολύ ακριβά το παραμικρό λάθος που κάνει στο γήπεδο, λίγο μετά τη νέα ήττα (1-0) από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ο κόουτς των Αρκάδων ανέφερε για την ομάδα του και το ματς με τους πράσινους:

«Γι' ακόμα μια αγωνιστική δεν μπορέσαμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Ξεκινήσαμε νωχελικά. Μετά την επίτευξη του τέρματος του Παναθηναϊκού πήραμε πρωτοβουλίες, χάσαμε ευκαιρίες, όμως στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν κυρίαρχοι. Ό,τι λάθος κι αν κάνουμε τις τελευταίες αγωνιστικές δεχόμαστε εύκολα το γκολ.

Κάνουμε πολλές τελικές αλλά δεν μπορούμε να πετύχουμε γκολ να βοηθήσουμε τα παιδιά να αλλάξει η ψυχολογία τους. Η ομάδα δεν είναι άσχημη, προσπαθεί, παίζει καλό ποδόσφαιρο, αλλά δεν μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα. Ελπίζω από εδώ και πέρα κι αφού βγάλαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα με 10 ματς σε 37 μέρες θα βρει η ομάδα τον ρυθμό της. Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα