Μαρτίνς στους παίκτες του για το Ολυμπιακός - ΑΕΚ: «Έχουμε χρέος να κερδίσουμε το ντέρμπι για την ομάδα και τον κόσμο μας»!

Δημήτρης Τομαράς
Μαρτίνς στους παίκτες του για το Ολυμπιακός - ΑΕΚ: «Έχουμε χρέος να κερδίσουμε το ντέρμπι για την ομάδα και τον κόσμο μας»!

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στους παίκτες του για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, έδειξε βίντεο και στην ανάλυσή του υπογράμμισε να... χτυπήσουν στο αριστερό άκρο της άμυνας των αντιπάλων τους.

Ανάμεσα στα άλλα ο Ίβηρας τεχνικός είπε προς τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού πως «έχουμε χρέος να κερδίσουμε το ντέρμπι με την ΑΕΚ για την ομάδα και τον κόσμο μας. Είναι ένα ματς που όλοι καταλαβαίνετε το πόσο σημαντικό είναι να το πάρουμε για να μας δώσει ώθηση και για την συνέχεια και για την ευρωπαϊκή μας ρεβάνς. Γενικά όλοι μας έχουμε κάνει τα λάθη μας και πρέπει να δείξουμε την ποιότητά μας στα ματς που έρχονται». Ο Πέδρο Μαρτίνς - που εντόπισε και τα λάθη αυτοσυγκέντρωσης και αμυντικής λειτουργίας με τη Ντιναμό Κιέβου - έκανε και ανάλυση μέσω βίντεο ζητώντας ανάμεσα στα άλλα προς τους παίκτες των Πειραιωτών να επιχειρήσουν να... χτυπήσουν κυρίως την αριστερή πλευρά της ΑΕΚ λόγω της απουσίας του Χουλτ αλλά και να ελέγξουν το κέντρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα