Δώνης: «Δεν με ενδιαφέρει ο βαθμολογικός πίνακας»

Δώνης: «Δεν με ενδιαφέρει ο βαθμολογικός πίνακας»

Δώνης: «Δεν με ενδιαφέρει ο βαθμολογικός πίνακας»

Στο να γίνει και πάλι ο Παναθηναϊκός αυτός που πρέπει είναι ο στόχος του Γιώργου Δώνη, με τον έμπειρο προπονητή να αναφέρει πως δεν τον ενδιαφέρει ο βαθμολογικός πίνακας.

Ο Παναθηναϊκός με τη νίκη του επί του Αστέρα επέστρεψε στις επιτυχίες και μπήκε και πάλι στο... κόλπο της πεντάδας. Ωστόσο για τον Γιώργο Δώνη σημασία είναι να μπορέσει να γίνει και πάλι καλή ομάδα, με τον Έλληνα τεχνικό να επισημαίνει μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ πως δεν τον ενδιαφέρει ο βαθμολογικός πίνακας.

Αναλυτικά ο Δώνης ανέφερε: Έχουμε μια καινούρια ομάδα και δεν υπάρχουν για εμάς παιχνίδια χωρίς αύριο. Δεν μας ενδιαφέρει η βαθμολογική μας θέση, ακόμα και στα κακά διαστήματά μας ο στόχος είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά που κάνουμε και να βελτιωνόμαστε διαρκώς. Σήμερα είχαμε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, ο Αστέρας μας δημιούργησε προβλήματα στο δεύτερο αλλά παρ΄όλα αυτά θα μπορούσαμε να έχουμε τελειώσει το παιχνίδι νωρίτερα. Η νίκη αυτή θα μας βοηθήσει ψυχολογικά. Έχουμε διάφορα αγωνιστικά προβλήματα αυτό τον καιρό. Σήμερα τα πήγαμε καλύτερα. Η βελτίωση θα έρθει μέσα από την ομαδική λειτουργία».

Για το αν υπάρχει προσμονή για τα ντέρμπι που έρχονται: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει υψηλό iq και ξέρει ότι στόχος μας είναι να βρισκόμαστε διαρκώς στο σωστό επίπεδο».

Best of internet