Δεληγιαννίδης: «Ήρθε η ώρα να δώσουμε χαρά στον κόσμο του ΟΦΗ» (vid)

Δεληγιαννίδης: «Ήρθε η ώρα να δώσουμε χαρά στον κόσμο του ΟΦΗ» (vid)

Gazzetta team
Δεληγιαννίδης: «Ήρθε η ώρα να δώσουμε χαρά στον κόσμο του ΟΦΗ» (vid)

bet365

Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης μίλησε στο ΟΦΗ TV για τον «τελικό» της Δευτέρας (18/02) με τη Λαμία στο Γεντί Κουλέ, υπογραμμίζοντας τη σημασία του και καλώντας τους οπαδούς στο γήπεδο για να υποστηρίξουν την ομάδα.

Ο Έλληνας μπακ μίλησε στην κάμερα του ΟΦΗ TV για την κρίσιμη αναμέτρηση με τους Φθιωτούς για την 21η αγωνιστική της Super League κι ανέφερε πως ήρθε η ώρα, ώστε οι Ομιλίτες να προσφέρουν χαρά στον κόσμο τους με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Αναλυτικά:

«Το παιχνίδι με τη Λαμία είναι δύσκολο. Από εδώ και πέρα όσοι αγώνες έχουν μείνει θα είναι τελικοί για εμάς. Αν κάνουμε όσα μας έχει ζητήσει ο προπονητής και είμαστε σοβαροί για 95 λεπτά, τότε θα καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, το έχουμε πει πολλές φορές. Νομίζω ότι ήρθε η στιγμή να του δώσουμε χαρά. Στα τελευταία παιχνίδια μπορεί να παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο, όμως δεν καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να τον ικανοποιήσουμε.

Το μήνυμα που θέλω να στείλω είναι να έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο σε κάθε παιχνίδι που παίζουμε στην έδρα μας, να μας βοηθά και στα καλά και στα κακά και πιστεύω ότι από εδώ και πέρα θα του δίνουμε περισσότερες χαρές».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα