ΠΑΕ Άρης: «Προσέλθετε εγκαίρως στο γήπεδο»

ΠΑΕ Άρης: «Προσέλθετε εγκαίρως στο γήπεδο»

Gazzetta team
ΠΑΕ Άρης: «Προσέλθετε εγκαίρως στο γήπεδο»

bet365

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Άρης συνέστησε στους φιλάθλους της να προσέλθουν νωρίς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στον αυριανό (17/2, 18:00) με τον Πανιώνιο.

Στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Άρης αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα με τον Πανιώνιο. Αύριο, Κυριακή, τα εισιτήρια θα διατίθενται από τις 10 το πρωί στην ARIS FC Boutique και από τις 13:00 στα εκδοτήρια του Κλεάνθης Βικελίδης.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Επίσης, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε να υπογραμμίσει τα εξής: Λόγω της αυξημένης ζήτησης που παρατηρείται και για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, συνιστούμε όπως προσέλθετε ΕΓΚΑΙΡΩΣ στο γήπεδο για να αποφύγετε την ταλαιπωρία της τελευταίας στιγμής. Για το λόγο αυτό οι Θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν αύριο στις 15:30».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα