Αρης: Με Ντιγκινί κόντρα στον Πανιώνιο

Αρης: Με Ντιγκινί κόντρα στον Πανιώνιο

Gazzetta team
Αρης: Με Ντιγκινί κόντρα στον Πανιώνιο

bet365

Με τον Νίκολας Ντιγκινί να μπαίνει στην αποστολή ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Πανιώνιο. Μέσα και ο Κωνσταντινίδης.

Μπορεί την Παρασκευή ο Νικολας Ντιγκινί να αποχώρησε από την προπόνηση με ενοχλήσει στον τετρακέφαλο, αλλά τελικά θα βρίσκεται κανονικά στην διάθεση του Σάββα Παντελίδη για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Πανιώνιο.

Ο Γάλλος άσος προπονήθηκε κανονικά και μπήκε στην αποστολή, όπως και ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Αταλάντα - Μίλαν (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης:

«Στο Κλεάνθης Βικελίδης προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Άρη ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Πανιώνιο στο Κλεάνθης Βικελίδης (17/02, 18:00), στο πλαίσιο της 21ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Σάββας Παντελίδης, ανακοίνωσε την αποστολή (το βράδυ θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της πόλης μας), η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Mateo Garcia, Diguiny, Fran Velez, Younes, Basha, Korhut, Nico Martinez, Matilla, Tonso, Larsson, Rose, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Κωνσταντινίδης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα