ΠΑΟΚ: Με Ελ Καντουρί και Κάνιας η προπόνηση

ΠΑΟΚ: Με Ελ Καντουρί και Κάνιας η προπόνηση

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Με Ελ Καντουρί και Κάνιας η προπόνηση

bet365

Με τους Ελ Καντουρί και Κάνιας να ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα.

Ευχάριστα νέα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός είδε τόσο τον Ελ Καντουρί όσο και τον Κάνιας να λαμβάνουν μέρος στο κανονικό πρόγραμμα και πλέον να υπολογίζονται για τον αγώνα με τον Απόλλωνα στην Ριζούπολη που θα διεξαχθεί την Δευτέρα (18/2, 19:00).

Αταλάντα - Μίλαν με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

Η αντίστροφη μέτρηση για το παιχνίδι στη Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης συνεχίζεται και το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου κορυφώνει τις προετοιμασίες του.

Για άλλη μία μέρα το βάρος έπεσε στην τακτική από το τεχνικό επιτελείο. Μετά την προθέρμανση οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και δούλεψαν ξεχωριστά σε διάφορα κομμάτια του αγώνα, ενώ στο φινάλε έπαιξαν και διπλό.

Όσων αφορά το ιατρικό δελτίο, ο Πόντους Βέρνμπλουμ είναι ο μοναδικός που βρίσκεται εκτός, καθώς οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Χοσέ Κάνιας έβγαλαν όλο το πρόγραμμα με την ομάδα.

Την Κυριακή (17.02) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για Αθήνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα