Μαρτίνς: Δεν μίλησε στους παίκτες σε μία κίνηση ψυχολογικής αποφόρτισης

Δημήτρης Τομαράς
Μαρτίνς: Δεν μίλησε στους παίκτες σε μία κίνηση ψυχολογικής αποφόρτισης

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε να μην κάνει ανάλυση λαθών και εκτενή ομιλία την Παρασκευή για να αφήσει την ομάδα του Ολυμπιακού να ηρεμήσει μετά το 2-2 με τη Ντιναμό Κιέβου και την πίεση που υπάρχει.
Ήταν σαν μία κίνηση ψυχολογικής αποφόρτισης. Ο Πορτογάλος σε αντίθεση με άλλες φορές μετά από αναμετρήσεις επέλεξε να μην πει πολλά στους παίκτες του.
Να μην κάνει ανάλυση λαθών με εκτενή ομιλία. Επεδίωξε να τους αφήσει να ηρεμήσουν για να πει περισσότερα ή να μιλήσει πιο εκτενώς το Σάββατο, παραμονές του ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός στην παρούσα φάση άλλωστε χρειάζεται και αγωνιστική και ψυχολογική ηρεμία μπροστά στα κομβικά ματς που έρχονται με ΑΕΚ και Ντιναμό Κιέβου. Ο ίδιος άλλωστε ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του ξέρουν καλά το πόσο σημαντικά παιχνίδια είναι αυτά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα