«Εύχομαι να δουλέψει στην Μπεσίκτας ο Λουτσέσκου, αλλά έχει μεγάλα πλάνα για τον ΠΑΟΚ»

«Εύχομαι να δουλέψει στην Μπεσίκτας ο Λουτσέσκου, αλλά έχει μεγάλα πλάνα για τον ΠΑΟΚ»

Γιάννης Γεωργόπουλος
«Εύχομαι να δουλέψει στην Μπεσίκτας ο Λουτσέσκου, αλλά έχει μεγάλα πλάνα για τον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο τεχνικός της Ραπίντ Βουκουρεστίου, Ντάνιελ Πάνκου μίλησε για τον Ράζβαν Λουτσέσκου, αλλά και το ενδεχόμενο ο Μιρτσέα Λουτσέσκου να επιστρέψει στον ρουμανικό σύλλογο.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ο ιστορικός σύλλογος τα τελευταίο χρόνια αντιμετώπισε σοβαρά οικονομικά προβλήματα με συνέπεια να κηρύξει πτώχευση και να υποβιβαστεί στις ερασιτεχνικές κατηγορίες.

Η Ραπίντ Βουκουρεστίου με την καθοδήγηση του Ντάνιελ Πάνκου βρίσκεται στην κορυφή του 2ου ομίλου της Γ΄ κατηγορίας κάνοντας όνειρα για άνοδο.

Ο 41χρονος προπονητής παρά την δεδομένη επιθυμία που υπάρχει στην ρουμανική ομάδα ξεκαθάρισε πως δεν προτίθεται ο Μιρτσέα Λουτσέσκου να επιστρέψει στην παρούσα φάση.

«Ο Μιρτσέα ήταν μαζί μας από την αρχή και πάντα μας υποστήριζε στέλνοντας μας μηνύματα. Δεν βλέπω να επιστρέφει στο άμεσο μέλλον αλλά ίσως σε τρία χρόνια όταν θα έχουμε επανέλθει στην πρώτη κατηγορία είναι πιθανό να γυρίσει στην ομάδα. Όλοι τον περιμένουν. Είναι ο δημιουργός της σύγχρονης Ραπίντ».

Ο Πάνκου αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να αναλάβει ο Ραζβάν Λουτσέσκου τον πάγκο της Μπεσίκτας.

«Θα μου άρεσε ο Ράζβάν να αναλάβει την Μπεσίκτας, αλλά νομίζω έχει μεγάλα σχέδια για τον ΠΑΟΚ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα