ΠΑΟΚ: Μέρος της προπόνησης ο Ελ Καντουρί

ΠΑΟΚ: Μέρος της προπόνησης ο Ελ Καντουρί

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Μέρος της προπόνησης ο Ελ Καντουρί

bet365

Ο πρώτος από τους 10 εναπομείναντες... τελικούς του ΠΑΟΚ στην φετινή Super League έρχεται την Δευτέρα (18.02, 19:00) κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στην Αθήνα και η τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης είναι σε πρώτο πλάνο στην προετοιμασία της ομάδας. Μέρος της προπόνησης ο Ελ Καντουρί.
Η προπόνηση της Παρασκευής (15.02), που διεξήχθη στο γήπεδο της Τούμπας ήταν αφιερωμένη στον τομέα της τακτικής μέσα από διάφορες ασκήσεις & ενώ στο τελευταίο κομμάτι οι παίκτες έπαιξε δίτερμα.Ο Ομάρ Ελ Καντουρί ακολούθησε μέρος της κανονικής προπόνησης και αύριο Σάββατο θα δοκιμάσει να μπει κανονικά με το υπόλοιπο γκρουπ. Ο Χοσέ Κάνιας συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα επανένταξης. Το Σάββατο (16.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο Αθλητικό Κέντρο του Δικεφάλου στη Νέα Μεσημβρία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα