Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Αβέβαιος ο Ομάρ και με προβλήματα οι Φορτούνης & Ποντένσε

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Αβέβαιος ο Ομάρ και με προβλήματα οι Φορτούνης & Ποντένσε

bet365

Παραμένει αμφίβολο εάν ο Ομάρ Ελαμπντελαουί προλάβει την ΑΕΚ ενώ με προβλήματα είνα οι Φορτούνης και Ποντένσε. Ο Τοροσίδης προορίζεται για δεξί μπακ και στον άξονα μάλλον παραμένουν Γκιγιέρμε - Καμαρά.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Λυόν - Γκινγκάμπ (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Εξακολουθούν να μην λείπουν τα προβλήματα για τον Ολυμπιακό. Από μία ο Ομάρ που προσπαθεί να ξεπεράσει τον μυϊκό του τραυματισμό και συνεχίζει να είναι αμφίβολος με ΑΕΚ και από την άλλη ο Φορτούνης με το πρήξιμο στο πόδι του (σ.σ. έπαιζε με ένεση με τη Ντιναμό ως γνωστόν) και ο Ποντένσε με κάποιες ενοχλήσεις. Έτσι εάν ο Ομάρ δεν προλάβει θα επιλεγεί μάλλον για δεξί μπακ ο Τοροσίδης - εκτός και εάν προτιμηθεί ξανά ο Μεριά - και στο κέντρο θα μείνουν οι Καμαρά και Γκιγιέρμε. Ο Αφρικανός άλλωστε θα χάσει τη ρεβάνς στο Κίεβο όπου προβάδισμα για το κέντρο έχει ο Μπουχαλάκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα