Πήγε στο «Deal» ο πατέρας του Καρανίκα! (vid)

Gazzetta team
Πήγε στο «Deal» ο πατέρας του Καρανίκα! (vid)

bet365

Παίκτης στο «Deal» ήταν ο πατέρας του ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ και έγινε ένας μικρός... χαμός με τους ύμνους των ΠΑΣ και ΑΕΛ!

Στο τηλεπαιχνίδι του Alpha βρέθηκε ο πατέρας του ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Χρήστος Καρανίκας. Η συζήτηση πήγε και στην καριέρα του γιου του, ενώ στο studio έπαιξαν οι ύμνοι του ΠΑΣ Γιάννινα και της ΑΕΛ.

Για την ιστορία, το... deal του πατέρα του Καρανίκα δεν ήταν και το καλύτερο! Ο Χρήστος Καρανίκας είχε στο κουτί του 10.000 ευρώ, αλλά έκανε ανταλλαγή για να πάρει το 20, νούμερο που φοράει ο γιος του. Ωστόσο, εκεί ήταν τα 500 ευρώ, που έγιναν 250 ευρώ, μιας και ο πατέρας του άσου της ΑΕΛ, ρίσκαρε κι άνοιξε το έξτρα κουτί που είχε μείωση του ποσού κατά 50%.

Δείτε το απόσπασμα με τους ύμνους των ΠΑΣ κι ΑΕΛ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα