Η πίτα του Ατρόμητου (pics)

Η πίτα του Ατρόμητου (pics)

Gazzetta team
Η πίτα του Ατρόμητου (pics)

bet365

Στο Περιστέρι ξέφυγαν για λίγο από τις προπονήσεις και τα «καθαρά» αγωνιστικά δρώμενα
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε χθες ο Ατρόμητος.
Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ
Ακόμα μια όμορφη οικογενειακή βραδιά πραγματοποιήθηκε για τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας που έκοψαν την Βασιλόπιτα για το 2019 στο εστιατόριο «Άνεμος» το απόγευμα της Τετάρτης.
Στην κοπή της πίτας παραβρέθηκε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργος Σπανός ο οποίος μίλησε με θερμά λόγια για την ομάδα μας τονίζοντας ότι είναι σίγουρος για τις επιτυχίες της νέας χρονιάς σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη.
Οι τυχεροί της χθεσινής βραδιάς που κέρδισαν τα φλουριά της Βασιλόπιτας ήταν οι Ευθύμης Κουλούρης και Νίκος Λαζαρίδης από τους ποδοσφαιριστές και ο φροντιστής Σαράντος Χατζηγιαννάκης από το τεχνικό τιμ.
Μια όμορφη βραδιά της οικογένεια του Ατρομήτου που είχε εξαιρετική ατμόσφαιρα με τους παίκτες να κάνουν ένα μικρό απολογισμό για τη μέχρι τώρα πορεία ευχόμενοι όλοι μαζί το 2019 να έχει ακόμα περισσότερες επιτυχίες.
Η Βασιλόπιτα με το έμβλημα του Ατρομήτου ήταν προσφορά του ΑΥΡΑ catering που αποτελεί σταθερό υποστηρικτή της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα