Επιστροφή Δεληζήση στον Άρη

Επιστροφή Δεληζήση στον Άρη

Gazzetta team
Επιστροφή Δεληζήση στον Άρη

bet365

Ο Γιώργος Δεληζήσης επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων του Άρη και θα είναι στη διάθεση του Σάββα Παντελίδη στον εντός έδρας αγώνα (17/2, 18:00) με τον Πανιώνιο.

Στην ενημέρωσή της, η ΠΑΕ Άρης αναφέρει: «Στο Κλεάνθης Βικελίδης προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Πανιώνιο στο Κλεάνθης Βικελίδης (17/02, 18:00), στο πλαίσιο της 21ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019. Ο Γιώργος Δεληζήσης συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα.

Ο Ούγκο Σόουζα, που καθημερινά ανεβάζει ρυθμό, από την ερχόμενη εβδομάδα θα αρχίσει σταδιακά να συμμετέχει σε κομμάτια της προπόνησης. Αύριο, Παρασκευή, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα