Σάκχοφ: «Πληγωμένο θηρίο ο Ολυμπιακός»

Gazzetta team
Σάκχοφ: «Πληγωμένο θηρίο ο Ολυμπιακός»

bet365

Ο χαφ του ΠΑΟΚ μίλησε στην Ουκρανία για το αποψινό ματς της Ντιναμό στο Φάληρο
Σε ουκρανικά ΜΜΕ μίλησε ο Σάκχοφ, όπου του ζητήθηκε να «ακτινογραφήσει» τον Ολυμπιακό, ενόψει των αναμετρήσεών του με την Ντιναμό. «Ο Ολυμπιακός ήταν σε καλή περίοδο και η ομάδα σε εξαιρετική φόρμα, αλλά τους κερδίσαμε και ήταν ένα σοβαρό πλήγμα για αυτούς. Η Ντιναμό δεν αντιμετωπίζει ένα πληγωμένο θηρίο, αλλά ένα πολύ πληγωμένο θηρίο. Ο κόσμος θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό, αλλά αν πετύχεις ένα γρήγορο γκολ, το ελληνικό κοινό μπορεί με τις αποδοκιμασίες του να βοηθήσει τον φιλοξενούμενο», είπε αρχικά ο χαφ του ΠΑΟΚ.
Και συνέχισε. «Οι παίκτες του Ολυμπιακού ασκούν πίεση στο κέντρο και εμείς καταφέραμε με τις πάσες μας να το αντιμετωπίσουμε. Μπορείς να το κάνεις και με βαθιές μπαλιές, αλλά θα πρέπει οι επιθετικοί να κρατούν καλά την μπάλα. Οι αμυντικοί τους παίζουν ψηλά και υπάρχει χώρος για αντεπιθέσεις. Το πιο σημαντικό είναι να περάσεις την πρώτη ζώνη πίεσης. Η επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού ξεχωρίζει, αλλά κυρίως ο Φορτούνης, που βγάζει την ομάδα του γρήγορα μπροστά και επηρεάζει το παιχνίδι της. Θα είναι καλό για τη Ντιναμό να μην παίξει. Επίσης ο Ολυμπιακός έχει πρόβλημα στη δεξιά πλευρά της άμυνάς του». Κλείνοντας είπε πως «έχει σημασία να δούμε σε τι κατάσταση θα είναι η Ντιναμό, μιας και είναι το πρώτος της ματς στο 2019. Τους εύχομαι να κάνουν ό,τι κι εμείς το 2015 με τη Ντνίπρο, όταν αντιμετωπίσαμε τον Ολυμπιακό στους ‘32’ του Europa League και τους αποκλείσαμε. Ποντάρω σε ένα 1-1 και νομίζω πως δεν θα είχε αντίρρηση και η Ντιναμό με ένα τέτοιο αποτέλεσμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα