Εκτός για δυο εβδομάδες ο Βουό

Εκτός για δυο εβδομάδες ο Βουό

Gazzetta team
Εκτός για δυο εβδομάδες ο Βουό

bet365

Πρόβλημα με τον Πατρίκ Βουό προέκυψε στον ΟΦΗ, με τον Ιβοριανό επιθετικό να τίθεται εκτός δράσης για τουλάχιστον δυο εβδομάδες με θλάση στο γαστροκνήμιο.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Fruit Blox» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση των «μελανόλευκων», που διεξήχθη το πρωί της Πέμπτης (14/2) στο γήπεδο της Τυλίσου, με τον Χάιμε Βέρα να «πονοκεφαλιάζει» με την περίπτωση του Πατρίκ Βουό.

Ο 31χρονος φορ υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση β’ βαθμού στο γαστροκνήμιο και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δυο εβδομάδες

Από την προπόνηση απουσίασε και ο Φελίπε Φερέιρα, λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς. Ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία και η κατάσταση του θα επανεκτιμάται καθημερινά.

Εξάλλου, θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και οι Κώστας Γιαννούλης και Γιάννης Ποτουρίδης.

Όσον αφορά την απογευματινή προπόνηση, αυτή αναβλήθηκε λόγω των καιρικών συνθηκών και η επόμενη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού τιμ θα γίνει το πρωί της Παρασκευής (11:00), ξανά στην Τύλισο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα