Ο Γερμανός Στίλερ σφυρίζει τελικά το Ολυμπιακός - ΑΕΚ!

Gazzetta team
Ο Γερμανός Στίλερ σφυρίζει τελικά το Ολυμπιακός - ΑΕΚ!

bet365

Ανατροπή είχαμε στην υπόθεση του διαιτητή του Ολυμπιακός - ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη καθώς η ΚΕΔ όρισε τελικά τον Γερμανό Τόμπιας Στίλερ και όχι τον Φινλανδό Βίλε Νεβαλάινεν.

Ολυμπιακός - Ντιναμό Κιέβου με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Χθες μέσω ανακοίνωσης της Φινλανδικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας είχε γίνει γνωστό ότι ο Φινλανδός ρέφερι Βίλε Νεβαλάινεν θα ήταν ο διαιτητής του ντέρμπι της Κυριακής στο Καραϊσκάκη.

Τελικά, υπήρξε ανατροπή, καθώς στους ορισμούς της 21ης αγωνιστικής που ανακοινώθηκαν σήμερα, η ΚΕΔ όρισε τον 37χρονο Τόμπιας Στίλερ!

Ο 37χρονος Στίλερ είναι διαιτητής πρώτης κατηγορίας. Ανήκει στις τάξεις της FIFA από το 2014, ενώ σφυρίζει αγώνες της Bundesliga από το 2012.

Ο Στίλερ είχε σφυρίξει πρόσφατα τον αγώνα της Ελλάδας με την Ουγγαρία (1-0) για το Nations League. Τη σεζόν 2017-2018 είχε σφυρίξει το Γιουβέντους - Ολυμπιακός 2-0 για τους ομίλους του Champions League και τη σεζόν 2016-2017 το Ολυμπιακός - Αστάνα (4-1) για τους ομίλους του Europa League.

Βοηθοί του Στίλερ στο Καραϊσκάκη θα είναι οι Ματίας Γιόλενμπεκ και Κρίστιαν Γκίτελμαν, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος.

Αναλυτικά οι ορισμοί της αγωνιστικής:

Σάββατο 16/2
Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης: Τάσης (Κόλλιας, Κουρομπύλια, 4ος Ζαμπάλας)
ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος: Σέζος (Μπαλτάς, Μεϊντάνας, 4ος Ανδριανός)

Κυριακή 17/2
Λάρισα-Ξάνθη: Σκουλάς (Σαμοΐλης, Πάγκαλος, 4ος Τσετίλας)
Λεβαδειακός-Παναιτωλικός: Παπαπέτρου (Πάτρας, Τζιώτζιος, 4ος Βλάχος)
Άρης-Πανιώνιος: Κουτσιαύτης (Κολοσιώνης, Κωνσταντίνου, 4ος Μαλούτας)
Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Στίλερ (Γιόλενμπεκ, Γκίτελμαν, 4ος Διαμαντόπουλος)

Δευτέρα 18/2
Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΟΚ: Ευαγγέλου (Αλεξέας, Σπυρόπουλος, 4ος Νεοφυτιάδης)
ΟΦΗ-Λαμία: Ζαχαριάδης (Χατζηνάκος, Γκάγκας, 4ος Τσαγκαράκης)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα