«Άνθρωπος του Άρη είδε από κοντά τον Νεμάνια Μιλόγεβιτς»

«Άνθρωπος του Άρη είδε από κοντά τον Νεμάνια Μιλόγεβιτς»

Gazzetta team
«Άνθρωπος του Άρη είδε από κοντά τον Νεμάνια Μιλόγεβιτς»

bet365

Σερβικά ΜΜΕ αποκαλύπτουν πως ο Αρης έχει στο στόχαστρο τον Νεμάνια Μιλόγεβιτς, γιο του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος αγωνίζεται στην Βοϊβοντίνα.

Λάτσιο - Σεβίλλη με αξεπέραστο Live στοίχημα και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Την περίπτωση του Νεμάνια Μιλόγεβιτς, του 20χρονου μεσοεπιθετικού ο οποίος αγωνίζεται στην Βοϊβοντίνα, εξετάζει ο Άρης αν πιστέψουμε τα σερβικά ΜΜΕ. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα mozzartsport.com, άνθρωπος των «κιτρίνων» βρέθηκε στο Βελιγράδι το Σάββατο για να τον παρακολουθήσει από κοντά στο ματς της ομάδας του με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Νεμάνια Μιλόγεβιτς είναι γιος του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, πρώην τεχνικού του Πανιωνίου και νυν του Ερυθρού Αστέρα. Έχει γεννηθεί στην Ελλάδα κι έχει την ελληνική υπηκοότητα, ενώ είναι και διεθνής με την Εθνική Ελπίδων. Την φετινή σεζόν έχει 21 εμφανίσεις και δύο γκολ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα