Χωρίς προβλήματα η προπόνηση της Λαμίας

Gazzetta team
Χωρίς προβλήματα η προπόνηση της Λαμίας

bet365

Απογευματινή προπόνηση με πολύ κρύο περιελάμβανε η Τετάρτη (13/02) για τους παίκτες της Λαμίας, με τον Μάκη Χάβο να βλέπει όλους τους παίκτες του να ακολουθούν κανονικά το πρόγραμμα.

Λάτσιο - Σεβίλλη με αξεπέραστο Live στοίχημα και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Οι «κυανόλευκοι» συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το επερχόμενο παιχνίδι εκτός έδρας με τον ΟΦΗ (18/02, 19:30), με τον Μακεδόνα τεχνικό να μην υπολογίζει στις τιμωρίες των Χερόνιμο Μπαράλες και Βάντερσον Σκαρντοβέλι, που έχουν φτάσει στις επτά κίτρινες κάρτες και θα «σβήσουν» τις τιμωρίες τους στην Κρήτη.

Η σημερινή μέρα περιείχε ασκήσεις μυικής συναρμογής, καθώς και παιχνίδια κατοχής μπάλας και τακτικής, δίχως αγωνιστικά προβλήματα και με τον Μάρκο Μπλάζιτς να συμμετέχει ξανά κανονικά, μπαίνοντας πλέον στην τελική ευθεία της επιστροφής του στην ενεργό δράση, κάτι που αναμένεται να συμβεί στο παιχνίδι με τους Ομιλίτες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα