ΠΑΟΚ: Ενοχλήσεις ο Ελ Καντουρί

ΠΑΟΚ: Ενοχλήσεις ο Ελ Καντουρί

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Ενοχλήσεις ο Ελ Καντουρί

bet365

Στον ΠΑΟΚ συνεχίζεται η προετοιμασία για την συνέχεια της Super League με τον Ελ Καντουρί να βγάζει πρόβλημα τραυματισμού με ενοχλήσεις στο ισχίο του.
Οι προπονήσεις άρχισαν και πάλι στον ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία με το πρόγραμμα να είναι προσαρμογής για τις μέρες που μεσολαβούν μέχρι το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι Βιεϊρίνια , Κρέσπο και Μάτος έμειναν στο γυμναστήριο για αποθεραπεία και αποφόρτιση. Ο Πορτογάλος έχει ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.Ο Ομάρ Ελ Καντουρί κατά την διάρκεια της προπόνησης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο ισχίο και η κατάστασή του θα αξιολογηθεί τις επόμενες μέρες.Την Πέμπτη (14.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11 το πρωί στο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα