Χωρίς Δεληζήση η προπόνηση του Άρη

Χωρίς Δεληζήση η προπόνηση του Άρη

Gazzetta team
Χωρίς Δεληζήση η προπόνηση του Άρη

bet365

Για προληπτικούς λόγους, ο Γιώργος Δεληζήσης δεν συμμετείχε στη σημερινή (13/2) προπόνηση του Άρη.

Δεν υπάρχει πάντως αμφιβολία για την παρουσία του έμπειρου κεντρικού αμυντικού στον εντός έδρας αγώνα (17/2, 18:00) με τον Πανιώνιο. Στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ Άρης αναφέρει: «Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το μεσημέρι οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής με τον Πανιώνιο στο Κλεάνθης Βικελίδης (17/02, 18:00), στο πλαίσιο της 21ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Εκτός από τον Ούγκο Σόουζα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε σήμερα –για προληπτικούς λόγους- και ο Γιώργος Δεληζήσης. Αύριο, Πέμπτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στο Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα