Η Πόγκον Κρακοβίας ανακοίνωσε συνεργασία με τον Ολυμπιακό! (pics)

Η Πόγκον Κρακοβίας ανακοίνωσε συνεργασία με τον Ολυμπιακό! (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Η Πόγκον Κρακοβίας ανακοίνωσε συνεργασία με τον Ολυμπιακό! (pics)

bet365

Η πολωνική Πόγκον Κρακοβίας γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασίας της με τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού και την πειραϊκή ΠΑΕ γενικότερα, αναρτώντας και σχετικές φωτογραφίες.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Ολυμπιακός - Ντιναμό Κιέβου (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο αθλητικός διευθυντής της Πόγκον, Μάρεκ Ντράγκοζ, βρέθηκε στην Αθήνα και μάλιστα ήταν εδώ και στην ημέρα μνήμης των θυμάτων της Θύρας 7, στην οποία και αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο site της ομάδας του με σεβασμό και ενώ μίλησε με μεγάλο ενθουσιασμό για τη νέα συνεργασία με τον Ολυμπιακό. Έτσι οι Πειραιώτες θα έχουν και μία ακόμα συνεργασία με σύλλογο του εξωτερικού σε επίπεδο τεχνογνωσίας, μεθοδολογίας και ακόμα και ανταλλαγής παικτών και ταλέντων. Η συνεργασία θα είναι σε επίπεδο Ακαδημιών σε πρώτη φάση αλλά θα είναι στην συνέχεια και ως προς τις πρώτες ομάδες.

- Οι φωτογραφίες είναι από το επίσημο site της Πόγκον: www.kspn.pl.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα