ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Ευχαριστούμε τον Βλάση Σταθωκοστόπουλο»

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Ευχαριστούμε τον Βλάση Σταθωκοστόπουλο»

Νίκος Αθανασίου
ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Ευχαριστούμε τον Βλάση Σταθωκοστόπουλο»

bet365

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαρίστησε τον γνωστό για τα «πράσινα» αισθήματά του, Βλάση Σταθωκοστόπουλο για την διεξαγωγή της εκδήλωσης κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του «τριφυλλιού».

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Άγιαξ - Ρεάλ Μαδρίτης (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαριστεί δημόσια τον επιφανή επιχειρηματία και πιστό φίλαθλο του συλλόγου, Βλάση Σταθοκωστόπουλο για τη συνδρομή του στη διεξαγωγή της εκδήλωσης κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας της. Ο κ. Σταθοκωστόπουλος βοηθάει εμπράκτως επί δεκαετίες το σύλλογο σε όλα τα επίπεδα και, για πολλοστή φορά, ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμά μας, διαθέτοντας στην ΠΑΕ όλα όσα ζητήθηκαν, προκειμένου να διεξαχθεί η εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης στο κορυφαίο εστιατόριο «Διόνυσος Zonar’s». Ραντεβού την επόμενη χρονιά»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα