ΑΕΚ: Έτοιμος ο Μπακασέτας για Ολυμπιακό, αναμονή για Τσιγκρίνσκι

ΑΕΚ: Έτοιμος ο Μπακασέτας για Ολυμπιακό, αναμονή για Τσιγκρίνσκι

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Έτοιμος ο Μπακασέτας για Ολυμπιακό, αναμονή για Τσιγκρίνσκι

bet365

Ο Τάσος Μπακασέτας προπονήθηκε κανονικά το πρωί της Τετάρτης ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Από την άλλη, ατομικό συνέχισε και σήμερα ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, αν και η κατάστασή του παρουσιάζει βελτίωση.

Καινούρια φρουτάκια στο καζίνο! Το αγαπημένο «Eye of Hathor» έφτασε στη Vistabet.gr!

Οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν το πρωί της Τετάρτης στα Σπάτα μετά το χθεσινό ρεπό και μπήκαν σε ρυθμούς ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Τα ευχάριστα για τον Μανόλο Χιμένεθ είχαν να κάνουν με τον Τάσο Μπακασέτα, ο οποίος ξεπέρασε το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε και προπονήθηκε κανονικά, μπαίνοντας έτσι στα πλάνα ενόψει Καραϊσκάκη.

Αντίθετα, ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι δεν κατάφερε να προπονηθεί μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, συνεχίζοντας ατομικό. Η κατάσταση του Ουκρανού αμυντικού βελτιώνεται, ωστόσο Πέμπτη ή Παρασκευή θα μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για το αν θα προλάβει το ντέρμπι.

Όσον αφορά τον Νίκλας Χουλτ, ο Σουηδός αριστερός μπακ συνέχισε τη θεραπεία του έπειτα από τη θλάση στον προσαγωγό που αποκόμισε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Οι κιτρινόμαυροι θα προπονηθούν ξανά το πρωί της Πέμπτης στις 10:30.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα