Αρης: Το μηδέν… παθητικό και τα κλεψίματα

Gazzetta team
Αρης: Το μηδέν… παθητικό και τα κλεψίματα

bet365

Ο Άρης μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες στο Πρωτάθλημα και οι αριθμοί δείχνουν εν μέρει τους λόγους…

Καινούρια φρουτάκια στο καζίνο! Το αγαπημένο «Eye of Hathor» έφτασε στη Vistabet.gr!

Ο βασικότερος σχετίζεται με την αμυντική αποτελεσματικότητα και το γεγονός ότι ο Άρης έχει διατηρήσει ανέπαφη την εστία του είτε λόγω σωστής αμυντικής λειτουργίας είτε του Χουλιάν Κουέστα. Ο Ισπανός τερματοφύλακας είναι από τους καλύτερους της φετινής Superleague, ειδικά στον αγώνα με τον Αστέρας Τρίπολης, σε τουλάχιστον τέσσερις περιπτώσεις, είχε εξαιρετικές επεμβάσεις.

Αν τα πέντε γκολ που σημείωσαν στους τρεις τελευταίους αγώνες δείχνουν ως ένα βαθμό το επίπεδο παραγωγικότητας, το στοιχείο που ξεχωρίζει και δείχνει την επιθετικότητα των «κίτρινων» είναι οι 29 τελικές προσπάθειες που είχαν. Μένοντας στα τρία τελευταία παιχνίδια, οι αντίπαλοι του Άρη είχαν σχεδόν τις μισές (σ. σ. 16) τελικές προσπάθειες. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη έχει επίσης 25 περισσότερα κλεψίματα σε σχέση με τους αντιπάλους της καθώς συνολικά έκανε 64 κλεψίματα έναντι 39 (συνολικά) των Ξάνθη, ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρα Τρίπολης.

Ο τομέας που φανερώνει αδυναμία είναι αυτός των λαθών. Με εξαίρεση τον αγώνα με την Ξάνθη όπου οι Θεσσαλονικείς υπέπεσαν σε 28 λάθη, 21 λιγότερα από τους Θρακιώτες, στους τελευταίους δύο αγώνες έκαναν 94 λάθη. Συνολικά, στα τελευταία τρία παιχνίδια, είχαν 39.4 κατά μέσο όρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα