ΑΕΚ: Ο Λυμπερόπουλος συναντήθηκε με τον αθλητικό διευθυντή της Μάντσεστερ Σίτι (pic)

Gazzetta team
ΑΕΚ: Ο Λυμπερόπουλος συναντήθηκε με τον αθλητικό διευθυντή της Μάντσεστερ Σίτι (pic)

bet365

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Νίκος Λυμπερόπουλος ανάρτησε μια φωτογραφία με τον αθλητικό διευθυντή της Μάντσεστερ Σίτι, Τσίκι Μπεγκιριστάιν.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Πρόσφατα ο Λυμπερόπουλος είχε επισκεφτεί το Καμπ Νου σε αγώνα της Μπαρτσελόνα και είχε συνάντηση με τον general manager των Μπλαουγκράνα, Πεπ Σεγούρα.

Το νέο... τετ-α-τετ του Λυμπερόπουλου είχε να κάνει αυτή τη φορά με τη Μάντσεστερ Σίτι καθώς τα είπε με τον αθλητικό διευθυντή των Πολιτών, Τσίκι Μπεγκιριστάιν.

«Πάντα μαθαίνεις όταν βρίσκεσαι και μιλάς με ανθρώπους του ποδοσφαίρου. Ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη», έγραψε ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ δίπλα από τη φωτογραφία με τον Μπεγκιριστάιν που ανέβασε στο Instagram.

Ήταν μια συνάντηση που είχε προγραμματιστεί εδώ και αρκετό καιρό, με την ΑΕΚ να διευρύνει τις σχέσεις της με τα κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ, και η συζήτηση αφορούσε θέματα οργάνωσης του ποδοσφαιρικού τμήματος, σκάουτινγκ, υποδομών, ακαδημιών και άλλα.

Ο Λυμπερόπουλος, μάλιστα, αναμένεται να έχει κι άλλες ανάλογες συναντήσεις το επόμενο διάστημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα