ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Αποφασίζει για Σισέ ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Αποφασίζει για Σισέ ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας

Gazzetta team
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Αποφασίζει για Σισέ ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας

bet365

Ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου πήρε το βίντεο από το ντέρμπι της Τούμπας και αναμένεται να καταλήξει την Τετάρτη για το αν θα καλέσει τον Παπέ Σισέ για τις χειρονομίες που έκανε μετά τη λήξη.

Τότεναμ - Ντόρτμουντ με αξεπέραστο Live στοίχημα και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο Σισέ έδειξε το σήμα του Ολυμπιακού στην κερκίδα και έκανε χειρονομία προς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, η οποία καταγράφηκε από τον τηλεοπτικό και τον φωτογραφικό φακό. Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου ζήτησε το βίντεο και την Τετάρτη (13/2) αναμένεται να αποφασίσει για το αν θα ασκήσει πειθαρχική δίωξη για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Εάν αυτό συμβεί, ο Σισέ κινδυνεύει με τιμωρία μιας αγωνιστικής, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει το ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή, εφόσον η υπόθεση εκδικαστεί κανονικά στο Μονομελές Πειθαρχικό της Super League και δεν πάρει αναβολή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα