Παναθηναϊκός: Έκοψε πρωτοχρονιάτικη πίτα με... έπος Κολοβέτσιου! (pics)

Παναθηναϊκός: Έκοψε πρωτοχρονιάτικη πίτα με... έπος Κολοβέτσιου! (pics)

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Έκοψε πρωτοχρονιάτικη πίτα με... έπος Κολοβέτσιου! (pics)

bet365

Σε μία όμορφη εκδήλωση σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας, ο Παναθηναϊκός έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα! Ο Κολοβέτσιος κλήρωσε δώρο στον εαυτό του ενώ απουσίασε ο Ινσούα λόγω του κατάγματος στο ζυγωματικό!

Τότεναμ - Ντόρτμουντ με αξεπέραστο Live στοίχημα και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέσα σε οικογενειακό κλίμα, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της το βράδυ της Τρίτης σε εκδήλωση που έγινε σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας. Το παρών έδωσε σύσσωμο το προσωπικό της εταιρίας από γραφεία και Κορωπί και φυσικά το ποδοσφαιρικό τμήμα. Μοναδικές εξαιρέσεις ο Δημήτρης Κουρμπέλης που ήταν στην γιορτή του ΠΣΑΠ και ο Εμάνουελ Ινσούα εξαιτίας του κατάγματος στο ζυγωματικό που του έχει παραμορφώσει το πρόσωπο!

Την διοίκηση εκπροσώπησε ο πρόεδρος Βασίλης Κωνσταντίνου και ο αντιπρόεδρος Χρήστος Πλιάτσικας.

Το μεγαλύτερο δώρο, ένα ταξίδι στο εξωτερικό, πήγε σε έναν υπάλληλο της μπουτίκ ενώ ο Άλτμαν ήταν από τους τυχερούς καθώς κέρδισε μία τηλεόραση 55 ιντσών! Από τους παίκτες νικητές ήταν και οι Κάτσε, Στάικος, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης ενώ την διαφορά έκανε ο Κολοβέτσιος!

Ο έμπειρος στόπερ κλήθηκε να τραβήξει κλήρο και έκανε το... θαύμα του, καθώς κλήρωσε τον εαυτό του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα