Ο ΠΑΟΚ «ζει» με την πρόκληση του αήττητου πρωταθλήματος!

Ο ΠΑΟΚ «ζει» με την πρόκληση του αήττητου πρωταθλήματος!

Gazzetta team
Ο ΠΑΟΚ «ζει» με την πρόκληση του αήττητου πρωταθλήματος!

bet365

Μετά τον θρίαμβο επί του Ολυμπιακού κι έχοντας αφήσει πίσω του τα δύσκολα παιχνίδια της Super League, ο ΠΑΟΚ ζει το «όνειρο» της διαφαινόμενης κατάκτησης του τίτλου έπειτα από 34 χρόνια και θέλει να τα καταφέρει ως αήττητος!

Το μέγα ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής κι ενδεχομένως ολόκληρης της φετινής σεζόν φιλοξενήθηκε στην Τούμπα. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου άνοιξε το «σπίτι» της για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακο, με ζητούμενο να μη χάσει, ώστε να διατηρήσει τον απόλυτο έλεγχο στο δρόμο για την κατάκτηση του τροπαίου.

Τελικά όχι μόνο δεν έχασε, αλλά θριάμβευσε. Το τελικό 3-1 σκόρπισε χαράς ευαγγέλια στον Λευκό Πύργο και δημιούργησε στην ασπρόμαυρη «οικογένεια» πανηγυρικό κλίμα, αφού η διαφορά των 9 βαθμών, μόλις 10 «στροφές» πριν τη λήξη του πρωταθλήματος μοιάζει απίθανο να καλυφθεί από τους Πειραιώτες.

Θα κατακτήσει ο ΠΑΟΚ αήττητος τη Superleague; (21+)

Παράλληλα με δεδομένο τα «στρωτό» πρόγραμμα ως το τέλος της σεζόν δημιουργεί άλλο μέγα κίνητρο στον «Δικέφαλο του Βορρά», που δεν είναι άλλο από το να φορέσει το «στέμμα» δίχως να ηττηθεί! Μοναδική ομάδα που το έχει καταφέρει είναι ο Παναθηναϊκός το μακρινό 1964 και 45 χρόνια αργότερα ο ΠΑΟΚ φιλοδοξεί να προσθέσει τα δικό του έμβλημα στη σχετική λίστα.

Μέχρι τώρα οι Θεσσαλονικείς μετρούν νίκες απέναντι σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό εντός έδρας, ενώ επικράτησαν και στο «Γ. Καραϊσκάκης» στον πρώτο γύρο. Στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ πήραν τον βαθμό, ενώ εξάλλου έχουν περάσει νικηφόρα από το «Κλεάνθης Βικελίδης» στο ντέρμπι της πόλης με τον Άρη και με την ισοπαλία από το Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο.

Οι δυο προαναφερθείσες ισοπαλίες με ΑΕΚ και Ατρόμητο είναι και οι μοναδικές στη φετινή Super League, που συμπληρώνουν τις 18 νίκες στην εξαιρετική πορεία μέχρι τώρα. Πλέον απομένουν 10 αγωνιστικές με σαφώς ευκολότερες δοκιμασίες για τον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα θα πρέπει να αγωνιστεί κατά σειρά με τον Απόλλωνα Σμύρνης (έξω), Άρη (μέσα), Παναθηναϊκό (έξω), Ατρόμητο (μέσα), Παναιτωλικό (έξω), Ξάνθη (έξω), Λαμία (μέσα), ΑΕΛ (έξω), Λεβαδειακό (μέσα), ΠΑΣ Γιάννινα (έξω).

Με εξαίρεση τον αγώνα απέναντι στο «τριφύλλι» και το ντέρμπι με τους «κίτρινους», κανένα άλλο παιχνίδι δεν είναι δυσκολότερο απ’ όσα έχει ήδη χρειαστεί να κάνει η ομάδα του Λουτσέσκου, ώστε να «στρογγυλοκαθίσει» στην κορυφή της βαθμολογίας και να ασχολείται μόνο με το αήττητο ή όχι της υπόθεσης. Σίγουρα δε η ισοφάριση ενός τόσο ιστορικού ρεκόρ, μα και τόσο ιδιαίτερης επίδοσης αποτελεί λόγο για να συγκεντρωθούν οι «ασπρόμαυροι» στη συνέχεια της σεζόν, παρά την αυτονόητη ευφορία που κατέλαβε τον ΠΑΟΚ μετά τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Θα κάνει ο ΠΑΟΚ μόνο νίκες τις 10 τελευταίες αγωνιστικές; (21+)

Αν δεν συμβούν λοιπόν κοσμογονικά πράγματα στο εξής, το ερώτημα που διατυπώνεται είναι: Θα μπορέσει ο ΠΑΟΚ να κατακτήσει αήττητος τον τίτλο της Super League 2018/19; Σίγουρα η απλή ενθρόνιση και μόνο, 34 χρόνια μετά την τελευταία φορά αρκεί σε όλους στην Τούμπα, ωστόσο η συγκεκριμένη «σφραγιδα» δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Μένει να φανεί αν το πρόγραμμα είναι στα μέτρα του ΠΑΟΚ ή όχι ως το τέλος!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα